Groene pepers gevuld met feta zijn een heerlijke en populaire antipasti. De frisse en zilte smaak van de feta kaas combineert goed met de milde, zoete smaak van de groene pepers
Peppadews gevuld met roomkaas en ananas is een interessante smaakcombinatie. De zoete en frisse smaak van de ananas past goed bij de zoet-pikante peppadews.
Gegrilde champignons met kruiden en knoflook is een smaakvol voorgerecht of bijgerecht. Deze gegrilde champignons worden gemarineerd met kruiden en knoflook. De gegrilde champignons zijn direct klaar om te consumeren.
Griekse peperoni zijn licht pikante groene pepers die afkomstig zijn uit Griekenland. Ze worden met de hand geplukt. Deze peperoni hebben een milde, scherpe smaak en zijn een populair ingrediënt in Mediterrane gerechten.
Surimi zijn namaakgarnalen gemaakt van vermalen witvisfilet 'alaska koolvis'. Ze worden vaak gebruikt als vervanging voor echt garnaalvlees in gerechten als rijst, pasta en salades vanwege de vergelijkbare textuur en smaak.
Zeevruchtensalade is een populaire salade gemaakt van verschillende soorten zeevruchten, zoals garnalen, mosselen, octopus. het heeft een frisse, lichte en smaakvolle zeevruchtensalade die perfect is als zomers lunchgerecht.
Dolma is een heerlijke zomerse snack met een mediterraans tintje. Voor een veganistische variant worden deze groenten gebruikt zonder vlees of andere dierlijke producten. Dolma's zijn perfect als aperitief.
Zongedroogde tomaten zijn rijpe tomaten die het grootste deel van hun watergehalte verliezen nadat ze een groot deel van hun droogtijd in de zon hebben doorgebracht. Het wordt voorbereid met kruiden en knoflook.
Uien in balsamico azijn zijn een populair bijgerecht in Italië. De rode Borettane uien worden ingelegd in een zoetzure balsamico-azijn, wat ze een heerlijke smaak geeft. De uien hebben een zachte, zoet-zure smaak.
Harde feta is een soort Griekse fetakaas die langer gerijpt is waardoor deze een steviger textuur krijgt. Gemaakt van een mengsel van schaap- geitenmelk, zoals traditionele Griekse feta.